Nederlands

Tijd voor een dagje wellness in de Achterhoek? Voordelig ontspannen via Social Deal

Zoek deals in de buurt vande Achterhoek
Tijd voor een dagje wellness in de Achterhoek? Voordelig ontspannen via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Ben je toe aan een dagje wellness? Laat jezelf in de watten leggen en geniet van een heerlijke dag vol relaxatie en ontspanning! Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en regelmatig te kiezen voor een ontspannende break. Deze keuze wordt nog een stuk makkelijker en aantrekkelijker wanneer je een wellness deal scoort via Social Deal! Zo ga je met flinke korting eropuit, terwijl je alsnog profiteert van maximale luxe; een win-win situatie dus!

Wellnessresort bezoeken met korting
Beleef een ultiem dagje wellness bij een spa, sauna of wellnessresort in je omgeving. Hier geniet je van een mini-vakantie waarbij je helemaal tot rust komt. Maak gebruik van een weelde aan verschillende sauna’s, baden en stoombaden en ontspan in de aangename rustruimtes. En je maakt je beleving helemaal compleet door deel te nemen aan de diverse rituelen die verzorgd worden, zoals opgietingen, zwaaisessies en klankschaalsessies. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Bekijk het actuele aanbod hierboven en kies uit topdeals bij wellnessresorts verspreid over het hele land!
Geniet van een ontspannende massage
Betekent een dagje wellness voor jou juist heerlijk tot rust komen tijdens een ontspannende massage? Of wil je overbelaste en vastzittende spieren losmaken tijdens een stevige sportmassage, zodat je sneller herstelt en weer in topconditie bent? Dit én meer is allemaal mogelijk via Social Deal! 

Je vindt hier namelijk een heel scala aan massagebehandelingen. Zo kun je naast ontspanningsmassages en sportmassages ook kiezen voor gerichte massages, zoals gezichtsmassages, schoudermassages, rugmassages en voetmassages. En je kunt zelfs denken aan nog specifiekere massages, zoals onder andere een HSP massage (voor hoog sensitieve personen), burn-out massage, after lipo massage (voor verbeterd herstel na een liposuctie) of chakra massage. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw regio? Bekijk de massagedeals en ontdek een topdeal!

Gezichtsbehandeling meepakken?

Kiezen voor een verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling was nog nooit zo leuk! Pak met royale korting een topdeal op een gezichtsbehandeling naar keuze en geniet van een heerlijk ontspanningsmoment. Van een algemene gezichtsbehandeling tot specifiekere behandelingen zoals hydrofacials, een anti-aging gezichtsbehandeling, microneedling, microdermabrasie en gezichtsbehandelingen met elektrostimulatie; bedenk het en je vindt een bijpassende deal!

Comfortabel overnachten na je dagje wellness?

Geniet nog even heerlijk na en kom volledig tot rust. Boek een voordelige hotelovernachting en maak je dagje wellness compleet. Heerlijk relaxen op een luxueuze hotelkamer, wegdromen in een zijdezacht bed en wakker worden met een tot in de puntjes verzorgd ontbijt? Ontdek het hotelaanbod in de Achterhoek en verblijf bij de beste hotels in de stad en regio.

Hoe ziet jouw dagje wellness eruit?

Met zo’n divers aanbod in wellness activiteiten is er voor iedereen wel een fijne activiteit of behandeling te vinden. Bezoek een wellness resort of kies voor een verzorgende behandeling waarmee je weer helemaal tot rust komt en vervolgens stralend voor de dag komt. Zin om jezelf voordelig in de watten te (laten) leggen? Stel je ideale dagje wellness samen op Social Deal en geniet van een topdag vol ontspanning en relaxatie!

 

Bij Social Deal ontdek je de allerbeste deals voor wellness, beauty en nog veel meer. Of je nu een dagje weg gaat, lekker uit eten wilt of wilt overnachten in een luxueus hotel, Social Deal heeft de beste deal voor jou. Geniet van de scherpe kortingen op overnachtingen, uitjes, eten en drinken en nog veel meer. Bekijk hier de beste deals: