Nederlands

Het Land van Jan Klaassen: onvergetelijke dag vol speelplezier

Het Land van Jan Klaassen: onvergetelijke dag vol speelplezier
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Bij Het Land van Jan Klaassen beleven kinderen een onvergetelijke dag in een ruim opgezet binnen- en buitenpretpark. Indoor ontdekken ze maar liefst 2000 m2 aan speelplezier en buiten is er zelfs ruim 30.000 m2 aan attracties en vermaak te vinden! Hier zijn de kids gerust de hele dag zoet en beleven ze de mooiste avonturen. Bovendie maken ze ook kennis met het grootste poppentheater van Nederland, waar ze natuurlijk een ontmoeting hebben met de icoon van het park: de enige echte Jan Klaassen!

Alle speeltuin- en pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op speeltuinen en pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederland, attractieparken in België en amusementsparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Ontmoet de iconische karakters van het poppentheater
Jan Klaassen
Katrijn
Poppentheater
Wie denkt aan Jan Klaassen, denkt aan de poppenkast. Dit mag dan ook niet ontbreken in Het Land van Jan Klaassen; bij de indoorspeeltuin van het park vind je het grootste poppentheater van het hele land! Hier beleeft Jan Klaassen de meest bijzondere avonturen tijdens een interactief poppenkastverhaal. Een heuse beleving, zowel voor de kinderen als de volwassenen die meegenieten van de vertelling.
De speelmogelijkheden en attracties

In de indoorspeeltuin vind je naast het poppentheater ook volop speelplezier, met onder andere Jan Klaassen zweefauto’s, een spannend spookhuis, houten klimhuisjes en trommels en piano’s waar je zelf de muzikant uit mag hangen. Glij van een grote luchtglijbaan, verdwaal in het doolhof en maak een ritje in een trein die dwars door een goudmijn heen rijdt!

Bij het buitenspeelpark ontdek je meer dan 60 speeltoestellen en speelgelegenheden, waaronder een grote turboglijbaan, springkussens, klim- en klautertoestellen, een avontuurlijk doolhof en een verfrissende waterspeeltuin; ideaal om lekker af te koelen tijdens warme dagen! Vergeet ook zeker niet om een ritje te maken met het treintje. Deze geliefde attractie rijdt een rondje door het Kabouterdorp, langs verschillende hotspots én een brutale kabouter die de kinderen natspuit.
Eten en drinken in het park

Van al die gave avonturen en belevenissen krijg je vanzelf trek! Daarom kun je op een aantal plekken in het park een heerlijk hapje en drankje scoren bij de Keuken van Katrijn. Hier haal je onder andere uitsmijters, pannenkoeken, een lekker frietje, diverse snacks en uiteraard een ijsje als smakelijke afsluiter of fijn tussendoortje op de warme dagen.

Voordelig uit eten in de buurt van Het Land van Jan Klaassen

Wil je na het bezoek aan het park nog even nagenieten met het hele gezin, onder het genot van een smakelijk diner? Kies voor een heerlijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Het Land van Jan Klaassen. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het park.
Voordelig overnachten na je bezoek aan Het Land van Jan Klaassen

Wil jij na jouw bezoek aan Het Land van Jan Klaassen tot rust komen bij een bungalowpark of hotel in de buurt? Via Social Deal profiteer je van aantrekkelijke kortingen op overnachtingen. Benieuwd naar de verschillende verblijfsmogelijkheden? Hieronder vind je een selectie van actuele deals vlak bij Het Land van Jan Klaassen. Neem een kijkje en verzeker jezelf van een voordelig en comfortabel verblijf!